+36 1 216 4695 1094 Budapest Ferenc Krt.15. Nyitvatartás: H-P 9.30-17.45, SZO-V zárva

Bejelentkezés
Casio G-Shock MT-G
Casio G-Shock MT-G

Casio G-Shock MT-G

Szépségbe rejtett funkcionalitás.

Az MT-G sorozat a Japánban található - a mérnöki munka és a szigorú tesztelési eljárások legmagasabb szintjét képviselő - G-Shock Design Centre gondozásában kelt életre. Ezzel a legkiválóbb anyagok használata és a lenyűgöző stíluselemek kombinációja mellett biztosított az is, hogy minden egyes darab hű marad az eredeti G-Shock koncepcióhoz - végül egy igazi luxust lépviselő órát alkotva.

Smart Access Technológia

A Casio saját fejlesztésű rendszere az analóg mutató állítást több motorral végzi egy olyan elektronikus korona műveletei alapján, mely könnyed kezelhetőséget biztosít többféle funkció használatában. Miután a koronazárat kioldottuk, az elektronikus vezérlőegység a műveletvégzést - például a világidő funkció városának kiválasztását - minden eddiginél egyszerűbbé teszi.
Core Guard felépítés
Az óratok szendvicsszerkezetének középső része műanyagból, alsó és felső burkolata fémből készül-a rögzítőcsavarokat pedig aGER (R) betétek párnázzák ki. Ez az új Core Guard struktúra teszi lehetővé, hogy az MTG órák "Triple G" (ütés, centrifugális-gravitációs erő és vibrációálló) védelmet biztosítsanak. További védelmet jelent a fokozottan karcálló zafírüveg használata.
Többrétegű kompozit csat
A tömör csatszemekből felépülő nemesacél csat belső része finom tapintású, kis hővezetésű műanyag alkatrészekből áll - ezzel a szinte az utánozhatatlan kényelem biztosítása mellett az MT-G általános ellenálló képességét is fokozza.
Kovácsolt fém alkatrészek
A lünetta és a hátlap fém öntvényből készül. Ezeket az öntvényeket ismételten többször vetik alá nyomással történő formázás folyamatainak, - ezáltal igen masszív, rendkívül kidolgozott és különösen magas minőségi szintet képviselő fém alkatrészeket kapunk.

Bejelentkezés vagy Regisztráció