+36 1 216 4695 1094 Budapest Ferenc Krt.15. Nyitvatartás: H-P 9.30-17.45, SZO-V zárva

Bejelentkezés
Casio G-Shock Gravitymaster
Casio G-Shock Gravitymaster

Casio G-Shock Gravitymaster

Kitartóan – a ritka levegőben is.

A természet sokszor teszteli az emberi kitartás határait – erre szolgál például a Feröer-szigetek világa. Itt az Atlantic Airways helikopter osztaga és Bell 412 gépük küzd az emberéletekért veszély esetén. Bevetéskor a csapat és a felszerelés minden egyes másodpercben a legkeményebb próbatételnek van kitéve. Aki ismeri a légi bevetéseket, tudja, mennyire fontos a pilóta órája, illetve annak megbízhatósága a legszélsőségesebb körülmények között. A CASIO mérnökei által kifejlesztett G-SHOCK GRAVITYMASTER órákkal még komolyabb teljesítmény érhető el. Üdvözlünk a csapatban!

Casio Gravitymaster

Casio G-Shock GW-3000M-4A férfi óra

Casio G-Shock GW-3000M-4A férfi óra

Eladási ár: 113 391 Ft
SMART ACCESS technológia
A SMART ACCESS rendszerrel a multifunkciós órák kezelése rendkívül egyszerűen, intuitív módon végezhető – mindössze a koronát kell kihúzni és elforgatni. Sőt, ez a kezelés még kesztyűben is végezhető – szóval csak határozottan, a kihívásokra összpontosított figyelemmel!
Fényenergia használata
Az óra működéséhez szükséges energiát környezetkímélő napcellák biztosítják. A fényből nyert energia tárolására akkumulátor szolgál – így az óra akár 24 hónapig is működhet anélkül, hogy fény érné. Végtelen energiaforrás a csuklóra csatolva – szó szerint.
Digitális iránytű
A mágneses északot szenzor érzékeli. Az északi irány folyamatos megjelenítését a másodpercmutató végzi, 20 másodpercen keresztül. Az iránymemória használatával referenciairányt menthetünk a későbbi iránymérések eredményének elemzéséhez.

Bejelentkezés vagy Regisztráció