+36 1 216 4695 1094 Budapest Ferenc Krt.15. Nyitvatartás: H-P 9.30-17.45, SZO-V zárva

Bejelentkezés
Casio G-Shock Mudmaster
Casio G-Shock Mudmaster

Casio G-Shock Mudmaster

Tűzben keresztelkedett – ragyog a pokolban is.

A Smoke jumper egységek a mennyen keresztül érik el a pokol kapuját. A tűz továbbterjedésének megakadályozása érdekében pontosan a tűz fészkéhez érkeznek ejtőernyőjükkel. A G-SHOCK MUDMASTER sorozat órái a csapat mindig megbízható társai. Az órák kezelőegységei és high-tech szenzorai sár és por ellen védettek. Ez persze nem oltja a tüzet, de az extra védelem bármilyen körülmények között megbízhatóságot és kiszámíthatóságot biztosít. A Smokejumperek számára pedig ez elképesztően fontos – hiszen a tűz megszelídítéséhez mindig egy lépéssel előrébb kell járniuk.

Triple Sensor technológia

Minden gomb hengeres felépítésű védelmi rendszerrel rendelkezik. A legmostohább körülmények között is gyors és pontos mérést végző iránytű, légnyomásmérő / hőmérő, illetve magasságmérő szenzorok szintén hengeres kialakításúak.

Casio Mudmaster

Erő a nehéz időkre
A MUDMASTER sorozat órái a kíméletlen valóságra készültek. Sár- és porálló kivitelüknek köszönhetően megbízhatóan teljesítenek a legkeményebb körülmények között is. A „Tough Solar” technológia segítségével soha nem fogynak ki az energiából – így mindig 100%- ban pontosak és megbízható működést kínálnak. Szóval csak nyugodtan – csak keményen!
Új sárálló konstrukció
Az új struktúra nem csak a sár és por ellen védi a gombokat és a tokot, hanem csökkenti az ütések hatását is. A korona ugyancsak a kiváló ellenálló képességet biztosító csavaros rögzítéssel büszkélkedhet. A korona tömítései pontosan ott helyezkednek el, ahol a korona a tok felületét éri, így a lehető legbiztosabb védelmet garantálja a szennyeződések káros hatásai ellen.
Szénszálas másodpercmutató
A rendkívül alacsony fajsúlyú szénszál alkalmazása tette lehetővé megnövelt nagy méretű másodpercmutató alkalmazását. Az agilis mutató mozgás és a megbízható iránytű nagyszerű északi irányt jelző funkciója mellett többféle mérési eredmény jelzésére is kiválóan alkalmas.

Bejelentkezés vagy Regisztráció