+36 1 216 4695 1094 Budapest Ferenc Krt.15. Nyitvatartás: H-P 9.30-17.45, SZO-V zárva

Bejelentkezés

Tevékenység

Tevékenységeink


Óra eladás

Üzletünkben kimagaslóan széles árukínálat közül válogathat kedvére. Nehéz olyan futó modellt találni hazánkban, ami nálunk nem található meg. Ehhez a széles választékhoz széles szaktudásunkat is nyújtjuk, biztosítva ezzel azt, a hogy Önnek a legmegfelelőbb óra kerüljön a kezére. Így Önnek nincs más dolga, mint bejönni hozzánk egy elképzeléssel, hogy mi valósággá tehessük azt.


Karóra meghibásodások javítása

Javítási szolgáltatásaink magas színvonalát a több évtizedes tapasztalat, valamint a kiváló minőségű gyári alkatrészek mellett a javítások során használt svájci gépeink garantálják. A javításhoz szükséges alkatrészeket a Casio cégtől rendeljük közvetlen, biztosítva ezzel a kimagasló minőséget. Több évtizedes munkásságunk során számtalan meghibásodásformával találkoztunk már. Néhány, említésre méltó sérülés:

 • idegenkezűség által okozott meghibásodás
 • Fogaskerékkopás, kerékfogtörés
 • tekercssérülés
 • elektromos panel meghibásodás
 • kvarckristály sérülés
 • érintkező sérülése

Ezek a hibajelenségek csak akkor javíthatóak tökéletesen:

 • ha a megfelelő alkatrész rendelkezésünkre áll, tehát rendelhető, vagy a készletünkön van
 • a megfelelő alkatrész beszerelését, megfelelő szakember végzi el

Legyen szó bármilyen óráról, mi minden esetben megvizsgáljuk az összes lehetőséget a termék javítására, csak úgy senkit nem küldünk el azzal a címszóval, hogy „ez javíthatatlan”.


Elemcsere a vízállóság megtartása mellett is

Javítási munkáink közül kiemelnénk az elemcserét, amely bár egyszerűnek tűnik, mégis szakszerű tevékenységet igényel. Az elemcserét követően (amennyiben igényli az óra tulajdonosa) minden alkalommal megvizsgáljuk az órák tömítését (ha szükséges, elvégezzük a cseréjét), és nyomáspróbát, tesztelést végzünk, így bizonyosodva meg arról, hogy az órák eredeti (gyári) tulajdonságai megmaradtak (pl. vízállóság). A nálunk elvégzett munkánkra minden esetben garanciát vállalunk, így biztosítva a minőségi munkánkat. Van, amikor a tömítések beszerzése nem megoldható, de ilyen esetben mindig előre jelezzük ezt, mérlegelési időt hagyva ezzel az óra tulajdonosának, hogy neki így is jó, vagy keres más megoldást.

Kapcsolat


Karóra postázása

Amennyiben postai úton szeretné óráját beküldeni hozzánk javításra, úgy kérjük, a csomag mindenképp tartalmazzon telefonos elérhetőséget, e-mail címet, visszapostázási címet, valamint a hibaleírást.
A csomagja minden esetben legyen biztosítva, mivel a postai út során keletkezett további meghibásodásra garanciát nem tudunk vállalni!

Előzetes hibabejelentés


Óraüveg cseréje

Az óraüveg cseréje egy komplex feladat. Mindenekelőtt be kell vizsgálnunk, hogy milyen típusú üveg való bele, mekkora vastagsággal, meg kell mérnünk a pontos átmérőjét, valamint azt, hogy abba sík-, vagy domború üveg kell. Nem mindegy az üveg, tokba helyezés megoldása sem. Vannak olyan tokok, amikben az üveg önállóan nem cserélhetőek. Ebben az esetben sajnos az egyetlen megoldás a komplett tok cseréje. Amennyiben plexiüveg van benne, úgy egy bizonyos sérülés mértékéig lehetőség van az üveg polírozására is, megtakarítva ezzel a felhasználónak egy nagyobb kiadási összeget. Minden esetben előzetesen elvégzünk egy bevizsgálást és tájékoztatjuk a vásárlót a várható szervizköltségről, átfutási időről. Azonban itt is adódhatnak rejtett hibák, amikkel nem lehet minden esetben előre számolni. Mik lehetnek ezek? Íme, néhány példa:

 • nem látható üvegtömítés sérülése olyan óránál, aminél a tömítés már nem rendelhető
 • az óra szétszedése során a számlapdísz leválik a számlapról
 • a sérült üveg szilánkdarabjai belekerültek a kerékrendszerbe, megsértve ezzel a kerékfogakat

Ezekben az esetekben mindenképpen értesítjük a felhasználót és teljes körű tájékoztatást, megoldási javaslatot biztosítunk.


Óraszíj, óracsat vásárlása, cseréje

Üzletünkben széles választékban biztosítjuk a Casio családhoz tartozó szíjakat, valamint Hirsch szíjakat. Oldalunkon ezek nagy részét meg is jelenítjük, ezzel biztosítva az online rendelés lehetőségét. Amennyiben egyedi szíjat szeretne rendelni, úgy elérhetőségeink egyikén ezt is megteheti. Ekkor ellenőrizzük, hogy rendelhető, beszerezhető-e az igényelt szíj és minden esetben rövid időn belül válaszolunk a kérésre.


Vízállóság vizsgálat

Külön vízállóság bevizsgálásra is van lehetőség. Számtalan olyan eset fordul elő, amikor az óra tulajdonosának nincs ideje otthagyni nálunk az órát. Ilyenkor csak az elem kerül kicserélésre. Ez esetben felhívjuk a figyelmét, hogy kerülje a vizes helyeket (kivétel természetesen a kézmosás, fröccsenő víz). Vízállóság ellenőrzésénél ugyanúgy ellenőrizzük a tömítéseket, szükség esetén pedig cseréljük is, majd nyomáspróbázzuk azt. Az elvégzett munkánkra garanciát biztosítunk az óra tulajdonosának, biztosítva ezzel a minőségi munkt.

Van, amikor a tömítések beszerzése nem megoldható, de ilyen esetben mindig előre jelezzük ezt, mérlegelési időt hagyva ezzel az óra tulajdonosának, hogy neki így is jó, vagy keres más megoldást.


Karóra tisztítás

Ahogy az autónk is igényli a takarítást, mosást, úgy a karóránkkal sincs ez másként. Időközönként (használatától függően) meg kell tisztítani az órákat. Azonban van, amikor otthoni körülmények között ez nem megoldható. Ilyen például:

 • csatszemek közötti szennyeződés lerakódás
 • szennyeződéstől beragadt gomb
 • szennyeződéstől beragadt korona
 • kezdőszem alá beragadt szennyeződés

Ilyenkor csak be kell juttatni hozzánk az órát és mi elvégezzük az óra teljes körű tisztítását. Köszönhetően modern felszereléseinknek, a tisztítás rövid idő alatt kivitelezhető, így amíg mi elvégezzük a piszkos munkát, addig meg tud enni egy finom ebédet a közelben, el tud fogyasztani nyugodtan egy kávét, vagy ha elintéznivalója van, azt is meg tudja ejteni.

Bejelentkezés vagy Regisztráció